Oamenii de ştiinţă au anunţat descoperirea unui nou element chimic, „Elementul 115”,Bob Lazar spunea că e folosit la construcţia navelor spaţiale extraterestre în faimoasa „Zonă 51”!

Elementul 115 a fost deja anunțat în 1989, când Bob Lazar, celebru datorită dezvăluirilor privind existenţa „Zonei 51”,

Oamenii de ştiinţă au anunţat descoperirea unui nou element chimic, „Elementul 115”,Bob Lazar spunea că e folosit la construcţia navelor spaţiale extraterestre în faimoasa „Zonă 51”!

Cu numerele atomice de 113, 115, 117 și 118, Uniunea Internațională de Chimie Pură și Aplicată (IUPAC) a anunțat adăugarea acestor patru elemente în tabelul periodic al lui Mendeleev, dar unul dintre ele, Elementul 115 a fost deja anunțat în 1989, când Bob Lazar, celebru datorită dezvăluirilor privind existenţa „Zonei 51”, a dezvăluit publicului că OZN-urile deținute de Guvern sunt construite cu ajutorul unui misterios „element 115.”

Desigur, în acel moment, afirmațiile făcute de Lazar au fost etichetate de către comunitatea ştiinţifică ca fiind „absurde”, întrucât nu se cunoştea de existenţa „Elementului 115”. Dar, în anul 2003, declarațiile sale au câștigat mai multă credibilitate atunci când un grup de oameni de știință ruși au reușit să creeze elementul misterios, iar acum, după mai bine de 12 ani de la această realizare, descoperirea „Elementului 115” a fost în cele din urmă confirmată după numeroase teste, care au verificat existența sa.

Cu toate acestea, versiunea științifică a „Elementului 115” diferă mult faţă de ceea ce Lazar a descris de-a lungul anilor, deoarece, potrivit rapoartelor, elementul se dezintegrează în mai puțin de o secundă și, deci, nu poate fi utilizat pentru construcţii.

Unununpentium, numele temporar pentru elementul 115, este un element extrem de radioactiv; izotopul stabil cel mai cunoscut, ununpentiu-289, are un timp de înjumătățire de numai 220 de milisecunde.

În 2014, Lazar a fost intervievat de George Knapp unde au discutat despre „Elementul 115” sau Unununpentium. Lazar a respins primele constatări despre Elementul 115, fiind convins că testele suplimentare vor arăta că el a avut dreptate. „Ei au făcut teste doar pentru câțiva atomi. Vom vedea ce alți izotopi vor fi scoşi la lumină. Unul dintre ei va fi stabil și va avea proprietățile exacte pe care le-am arătat”, a spus inginerul american.

Bob Lazar, care a fost ridiculizat din cauza pretențiilor sale senzaționaliste, a spus că a lucrat în trecut în cadrul Zonei 51, unde s-a ocupat proiecte „top secret”. Interesant, în mai multe rânduri el a fost supus testului poligrafului; testele au confirmat declarațiile sale cu privire la tehnologiile extraterestre prezente în interiorul uneia dintre bazele cele mai secrete din Statele Unite ale Americii.

Potrivit lui Lazar, așa-numitul „OZN” nu a fost construit de oameni, cabinele din interiorul său fiind extrem de mici, și doar un copil ar putea intra în ele. Lazar susține că aceste „farfurii zburătoare” au fost construite și testate de ființe extraterestre, dintr-un material necunoscut pe Pământ, „Elementul 115”.