Fantoma Reginei Anne Boleyn

Fantoma Reginei Anne Boleyn este destul de un fenomen unic în lume, de paranormal. Spre deosebire de majoritatea fantomă care bântuie o anumita localitate, fantoma Reginei Anne Boleyn se spune că bântuie un număr de locaţii diferite, prin intermediul în Marea Britanie.

Spiritul ei pare să fi lăsat o amprentă permanent pe tesatura de împrejurimile ei, care este, probabil, până la impactul ea a făcut în viaţa şi moartea ei traumatice ca de ce fantoma ei încă persistă mai mult de 500 de ani de la executarea ei.

Anne Boleyn a fost a doua soţie a regelui Henric al VIII, cu căsătoria lor de a schimba cursul istoriei limba engleză. Regele Henry era deja casatorit cu Catherine de Aragon, şi nu ar putea obţine un divorţ de la Biserica Romano-Catolică. În scopul de a obţine divorţul, el a creat, prin urmare, o versiune reformată a Bisericii, se pune la cap – o provocare directă a autorităţii de la Papa.

După ce a obţinut divorţul şi sa căsătorit cu Anne, dorinta regelui cel mai important a fost pentru Anne de a concepe un moştenitor de sex masculin. Regina lui anterioare au dat doar un moştenitor de sex feminin, Printesa Mary. La data de 07 septembrie 1533 Anne Boleyn a dat naştere la o fetiţă, Elizabeth (care a fost mai târziu să devină regina Elisabeta I). După naşterea ei, relaţia dintre regele şi Anne Boleyn deteriorat, şi el a început să curteze o regina nou în Jane Seymour.

Cu toate acestea, Anne a ramas insarcinata din nou, şi nu a fost o reconciliere scurtă, dar copilul a fost născut mort. Henry determinat să scape de Anne Boleyn si a venit cu o taxa de trădare, arestarea şi limitându-o la Turnul Londrei. Executarea ei a fost programată pentru 18 mai 1536, dar de fapt a avut loc în ziua următoare ca a existat o întârziere în timp ce un călău priceput a fost adus la de la Franţa.

Regina Anne Boleyn este una dintre cele mai persistente fantome de la Turnul Londrei. Queen Anne este ingropat sub altarul capelei, cu fantoma ei fiind văzut acolo de multe ori. Anne Boleyn a fost, de asemenea, de multe ori a fost văzut stând la fereastră în mănăstirea lui Dean de la Castelul Windsor.

Fantoma lui Anne Boleyn, de asemenea, apare în baza de Blickling Hall îmbrăcat tot în alb, aşezat într-un transport fantomatic, care este tras de cai fără cap, mânaţi de un vizitiu fără cap. Anne este de asemenea fără cap, care deţine capul retezat în siguranţă, în poala ei. La sosirea la Sala Blickling antrenor şi conducător auto dispar lăsând fără cap Anne să alunece singur în Blickling Hall în cazul în care ea hoinareste pe coridoare şi camere pana in zori.

Sala Blickling magnifica a fost construita in timpul domniei regelui James I, de către familie Holbert, pe ruinele vechiului proprietatea familiei Boleyn. Blickling Hall în Norfolk, a depasit recent un sondaj de National Trust ca Building Trust cele mai bantuite. Blickling Hall a fost în posesia familiei Boleyn între 1499 şi 1507. Există o statuie şi portret de Anne Boleyn, în Sala, statuia este înscris „Anna Bolena născut aici 1507”.

Fratele ei, Doamne Rochford, de asemenea, apare în aceeaşi noapte, el este fără cap, deşi el nu se bucura de confortul de transport, pentru că el este târât în peisajul rural înconjurător de patru cai fără cap.

Sir Thomas Boleyn, care a afirmat credinţa lui de vina Anne, la proces ei nu a găsit pacea în moarte. În fiecare an, de o mie de ani pentru a face ca penitenţă, tradiţia spune că este obligat de a conduce vehicule antrenorul lui spectrale şi de cai, peste douăsprezece poduri care se află între Wroxham şi Blickling.

Comments

comments