Extratereştrii ne-au salvat pe 15 februarie 2013 de la Apocalipsă, sacrificând un OZN împotriva meteoritului ce a căzut în Rusia

 Caderea meteoritului de la Chelyabinsk din 15 februarie 2013 creat o serie de teorii bizare, unele mai (putin) credibile decât altele. E cazul si urmatoarei teorii, conform careia un OZN ne-a salvat pe 15 februarie 2013 de la o mare catastrofa pentru omenire.

Dar mai întâi, sa ne întoarcem putin în timp, mai exact pe 30 iunie 1908, când a avut loc celebrul eveniment Tugunska. Si atunci se presupune ca s-a prabusit un meteorit în Siberia, care a provocat o explozie cu puterea totala de 15 megatone; peste 80 de milioane de copaci au fost devastati pe o suprafata de peste 160 de kilometri patrati.

În 2009, un om de stiinta rus, pe nume Dr. Yuri Labvin, presedintele Fundatiei Fenomenului Spatial Tunguska, a emis o teoria conform careia o nava spatiala extraterestra s-ar fi sacrificat în 1908 pentru a preveni ca un meteorit gigantic sa se izbeasca de planeta noastra în anul 1908. Labvin crede ca a gasit la locul catastrofei câteva ramasite stranii de la un panel de control extraterestru, care a cazut la pamânt, dupa ce un OZN s-a ciocnit cu giganticul meteorit. Iata ce declara atunci omul de stiinta rus: “Nu avem tehnologiile pentru a putea face asemenea desene pe cristale. Am gasit, de asemenea, si silicat de fier, care nu poate fi produs nicaieri decât în spatiu”.

Ei bine, pornind de la aceasta teorie, exista un videoclip pe net care ne vorbeste despre o situatie asemanatoare si în cazul meteoritului de la Chelyabinsk din 15 februarie 2013. Mai precis, pe 15 februarie 2013 putea fi sfârsitul lumii, dar am fost salvati în extremis de un OZN! La descrierea acestui videoclip, putem citi urmatoarele:

“Un OZN uimitor distruge si dezintegreaza meteoritul-ucigas cu câteva momente înainte de impact. OZN-ul negru de forma sferica poate fi observat pe clip. Si sunt mai multe fotografii disponibile ale aceluiasi obiect.

Comments

comments