După 65 de ani, CIA dezvăluie, în premieră, adevărul despre incidentul de la Roswell

  Nu a fost un balon meteorologic. A fost ceea ce au raportat oamenii prima dată. A fost o navă care nu provenea de pe această planetă”, a declarat Chase Brandon, care a lucrat în cadrul CIA timp de 35 de ani. Agentul susţine că a văzut probe directe ale vizitei „extraterestre” în zona de înaltă securitate a CIA din Langley.

Acum 65 de ani, Roswell Daily Record a o ştire de presă trăsnet, conform căreia oficialii militari locali din oraşul Roswell au capturat o farfurie zburătoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului. După nici 24 de ore, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că „discul zburător” observat de martori era de fapt un balon meteorologic. În mod ciudat,  presa şi opinia publică au acceptat această variantă fără să mai ridice vreun semn de întrebare.

Acum, Chase Brandon explică ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, scrie Daily Mail. El spune că dovezile vazute de el sunt pastrate într-o cutie, în sediul CIA.

„Era o construcţie care în mod clar nu venea de pe această planetă. S-a lovit de sol şi nu mă îndoiesc nici măcar pentru o secundă că folosirea cuvintelor rămăşiţe şi cadavre era menită să exprime exact ce vorbeau oamenii că reprezintă”, a afirmat fostul agent CIA.

El nu vrea să spună exact ce conţine această cutie, dar precizează că erau poze şi „material scris”, detalii ce l-au convins că la Roswell s-a prăbuşit o navă extraterestră.

Ipoteza lui Chase Brandon pare să fie susţinută şi de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault. În aceste arhive, un agent FBI vorbea despre „trei aşa-numite farfurii zburătoare descoperite în New Mexico”. Ele aveau forme circulare şi un diametru de peste 15 metri. În fiecare „navă” au fost descoperite trei cadavre cu formă umană, care aveau o înălţime de numai 90 de cm.

„Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice, cu o textură foarte fină. Fiecare trup era bandajat într-un mod similar costumelor folosite de piloţii care zboară cu viteze foarte mari”, declara agentul FBI, Guy Hottel.

Sursa.Jurnalul.ro

Comments

comments