Cum se numește medicamentul minune care ar putea lupta cu COVID 19

În farmaciile din Rusia ar exista un medicament care poate lupta cu coronavirusul. Medicamentul poartă numele de Arbidol și este cumpărat masiv de turiștii din UE.

Cum se numește medicamentul minune care ar putea lupta cu COVID 19

Cercetarea Coronavirus : ( Avertisment ), următorul articol se bazează pe un articol de cercetare din China și necesită un studiu suplimentar. Nu putem stabili dacă studiile publicate de autoritățile de stat din China și Academia Chineză de Științe sunt revizuite de la egal cu China ca o metodologie diferită atunci când vine în publicarea online a studiilor medicale și științifice.

În plus, sfătuim cu tărie orice persoană să încerce să procure orice medicament online sau prin canale ilegale și să trateze sau să prevină singură boala Covid-19. Consultați întotdeauna un medic autorizat sau cea mai apropiată unitate medicală.)

Un studiu realizat de Dr. Hu Bo de la Universitatea Huazhong de Știință și Tehnologie din Wuhan că , în ciuda a fi publicate în reviste ale Academiei Chineze de Științe pe 26 - lea Din februarie 2020 a fost lansat doar online astăzi acum câteva ore (Există mai mai mult de 279 de lucrări de cercetare asupra coronavirusului SARS-CoV-2, efectuate de cercetători chinezi, care încă nu au fost puse la dispoziția comunității globale) indică faptul că utilizarea unui compus farmaceutic numit arbidol ar putea acționa ca o profilaxie post-expunere (PEP) ) de transmitere a Covid-19 în rândul personalului medical.  http://www.chinaxiv.org/abs/202002.00065 )

Cercetătorii au observat că în etapele inițiale ale focarului de coronavirus SARS-CoV-2 în China, mulți lucrători din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistenți medicali și personal de asistență medicală contractau ei înșiși noul coronavirus, în ciuda utilizării echipamentului de protecție și a precauțiilor. Mai mult, alte studii au indicat, de asemenea, că transmisiile spitalicești au fost, de asemenea, o sursă majoră de răspândire.

Pe baza studiilor in vitro anterioare și a evaluărilor clinice, cercetătorii au efectuat două studii de cohortă care au implicat 27 de familii și 124 de angajați care au un risc ridicat de expunere la boala Covid-19, folosind Arbidol, Oseltamivir și placebo pentru diferitele subgrupuri pentru fiecare dintre cohorte. 

După o perioadă de 24 de zile și folosind platforme standard de diagnosticare a acidului nucleic, s-a constatat că cei care au utilizat Arbidol au raportat un număr extrem de redus de cazuri care au contractat boala Covid-19, în timp ce cei care utilizează Oseltamivir nu au avut niciun efect în prevenirea transmiterilor.

Deși studiile au avut o serie de limitări și garanții suplimentare de cercetare, cele mai multe unități de asistență medicală din China au adoptat deja utilizarea Arbidolului ca un protocol standard pentru profilaxia post-expunere (PEP) a transmisiei Covid-19 în rândul lucrătorilor săi din domeniul sănătății.

Arbidol sau Umifenovir, este un antiviral cu spectru larg disponibil numai în China și Rusia și a fost folosit anterior împotriva anumitor focare de gripă în trecut.

Chimic, umifenovirul prezintă un miez indol, funcționalizat la toate pozițiile, cu excepția uneia, cu substituenți diferiți. Se pretinde că medicamentul inhibă intrarea virală în celulele țintă și stimulează răspunsul imun.

În februarie 2020, Li Lanjuan, un expert al Comisiei Naționale de Sănătate din China, a propus utilizarea Arbidol (umifenovir) împreună cu darunavir ca tratament potențial în timpul focarului de coronavirus 2019-2020. Experții chinezi susțin că testele preliminare au arătat că arbidolul și darunavirul ar putea inhiba replicarea virusului.

Cu toate acestea, studiile ulterioare au arătat că nu au arătat nicio eficiență în tratarea bolii Covid-19.

Cu toate acestea, utilizarea ca atare ca profilaxie post-expunere (PEP) a transmisiei Covid-19 a demonstrat rezultate pozitive, cu toate că cercetările ulterioare sunt încă justificate.

Sursa: thailandmedical