Contactul cu extraterestri al civilizatiei Maya

Noi dezvaluiri au fost facute de catre producatorii filmului documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”, care se realizeaza sub patronajul guvernelor din Mexic si Guatemala.

Realizatorii filmului au declarat ca aceasta productie va dezvalui dovezi ale contactului dintre mayasi si extraterestri si au pus la dispozitia site-ului The Wrap o fotografie, care, ar fi fost facuta in sudul Guatemalei in anii ‘30 si arata un cap sculptat descoperit in jungla despre care sustin ca ar dovedi existenta unei civilizatii extraterestre. Cei care fac filmul afirma ca teoria lor este sustinuta si de Stephen Hawking, cunoscutul om de stiinta britanic.

Monumentul, potrivit unei scrisori a arheologului Hector Mejia din Guatemala, dateaza din perioada cuprinsa intre anii 3.500 si 5.000 i.Hr. si reprezinta dovada unei civilizatii superioare, deosebita de oricare alta cunoscuta, care a trait pe Pamant. Mejia descrie fotografia ca fiind “un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit si caracteristici fine, acestea nefiind in concordanta cu radacinile pre-hispanice ale Americii. Am certificat faptul ca acest monument nu prezinta caracteristicile Maya, Nahuatl, Olmec sau ale altei civilizatii pre-hispanice. El a fost creat de o civilizatie superioara, care avea cunostinte impresionante si despre care nu exista nicio alta dovada pe Pamant”, a spus Mejia. “Aceasta fotografie explica cine sunt. Asta arata de ce aceste monumente sunt peste tot in lume”, a declarat Julia-Levy. Producatorul a spus ca Stephen Hawking “va merge si va lucra cu noi” si va inclus in viitorul film.

“Am avertizat omenirea de faptul ca extraterestrii au fost acolo. Asta nu inseamna ca daca au fost prieteni cu mayasii, vor fi prieteni si cu noi. Oamenii trebuie sa evite contactul cu extraterestri, oricat ne-ar costa”, a precizat Julia-Levy. Producatorul pretinde ca exista o conspiratie guvernamentala in jurul acestei fotografii. Dupa ce fotografia a fost facuta la sfarsitul anilor ‘30, ea a fost publicata o singura data intr-o revista si apoi a fost retrasa din circulatie de catre guvernul englez. El a mai spus ca bustul din fotografie are 17 metri inaltime si 6 metri latime, dar el nu mai este in jungla din Guatemala si a fost ascuns in Statele Unite: “am fost informat de catre oficiali ai guvernului din Guatemala ca el a fost dus de aici, de catre guvernul american”. Potrivit lui Mejia, monumentul se poate compara cu altele celebre, precum Statuile Moai din insula Pastelui sau cu Sfinxul din Egipt. Julia-Levy spune ca producatorii filmului colaboreaza cu o echipa internationala de arheologi si oameni de stiinta, deoarece ei sunt “dispusi sa spuna lumii adevarul” despre legatura dintre mayasi si extraterestri.

“Mi s-a spus de catre oficiali ca mayasii si extraterestrii au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Lumea nu a vazut aceasta. Nimeni nu a vazut asta. Dar nu exista nicio indoiala, lumea este pregatita pentru aflarea adevarului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial, la felul cum vad oamenii lucrurile”, a declarat producatorul.

Comments

comments