Cea mai mare centrala solara din lume de putere termică

Conturul de o putere solara masiva centrale termice-. Cea mai mare vreodata-au început să apară în pustie din afara Las VegasProiectul 2.2 miliarde dolari, care este construit de către Oakland, California, pe bază de BrightSource, se întinde pe 3.600 de hectare in apropiere de Ivanpah, California. Când este terminat, se va genera 370 de megawati de energie electrică în zilele însorite.

Proiectul a fost o lungă perioadă de timp. BrightSource a depus prima cerere pentru un proiect în vara anului 2007. De aprobare a luat de trei ani. Constructia a fost temporar incetinit pentru a se potrivi de îngrijire şi relocarea de broaste testoase-un deşert. Ameninţate specii de-a găsit într-un număr mai mare decat se asteptaProiectul, care va genera energie electrică prin utilizarea oglinzi pentru a concentra lumina soarelui pentru a încălzi apa si turbine cu abur de acţionare, acum este de aşteptat să fie finalizat anul viitor.

Chiar ca proiectul se apropie de finalizare, viitorul de centrale solare termice este pusă la îndoială. Care este în mare parte pentru că preţurile pentru panouri solare, care transforma lumina soarelui în energie electrică direct-au scăzut rapid în ultimii ani, provocând cel puţin o societate să-şi abandoneze planurile de a construi centrale solare termice, în favoarea de a face cei care utilizează panouri solare.

Cu toate acestea, termică solară are cel puţin o putere mare în comparaţie cu multe alte tipuri de energie solara: caldura se produce este uşor de a stoca, astfel încât de energie electrică pot fi generate chiar şi după apusul soarelui, şi puterea pot fi expediate la reţea ori de câte ori este cel mai nevoie.

Comments

comments