Agartha o lume subterană din interiorul planetei noastre, confirmată de hărţi şi documente secrete naziste

Noi oamenii știm multe despre suprafața Pământului. Am cartografiat-o și am studiat-o de atâtea ori că putem afla orice despre Pământ din baza de date de hărţi existente

Agartha o lume subterană din interiorul planetei noastre, confirmată de hărţi şi documente secrete naziste

Noi oamenii știm multe despre suprafața Pământului. Am cartografiat-o și am studiat-o de atâtea ori că putem afla orice despre Pământ din baza de date de hărţi existente. Cu toate acestea, știm foarte puțin despre interiorul Pământului, lucru care i-a frapat pe nazişti înaintea şi chiar în timpul celui de-al doilea război mondial.

Hărți naziste recent declasificate au dezvăluit faptul că Pământul este parțial gol și locuit de forme de viață pe care nu le-am văzut niciodată. Iar teritoriul din interiorul Pământului poartă numele de Agartha. Există chiar povești ale naziștilor care au explorat regiunile polare ale Pământului și au ajuns până acolo încât să creeze baze secrete în Antarctica.

În afară de naziști, mulți alți cercetători au descoperit și publicat materiale referitoare la operaţiunea secretă a Marinei Americane (operaţiunea Highjump condusă de amiralul Byrd), în care s-a dezvăluit faptul că, undeva sub Antarctica, în interiorul Pământului s-ar afla o civilizaţie avansată necunoscută, ce deţine OZN-uri extrem de sofisticate.

Pe de altă parte, o hartă top-secret nazistă, găsită într-un submarin german, descrie multe pasaje secrete care au fost folosite de submarine pentru a explora regiuni subterane necunoscute și misterioase. Toate aceste hărți indică faptul că centrul Pământului este gol.

Dar de ce naziștii au păstrat acest secret atât de mult timp? Un astfel de fapt ar fi constituit ceva extrem de interesant pentru oameni dacă totul ar fi fost adevărat. Sau poate că totul a fost doar o formă de propagandă (manipulare) făcută pentru război. La urma urmei, naziștii voiau să fie consideraţi o specie superioară și ar fi vrut să pară că au acces la tuneluri subterane, putând comunica cu fiinţe supranaturale, în cazul în care submarinele urmau să fie capturate de inamic.

Sau poate că naziștii au vrut să păstreze această informație secretă, în cazul în care ar fi trebuit vreodată să o folosească pentru nevoi militare în viitor. Gândiți-vă că accesul la tunelurile subterane secrete ar putea duce la o deplasare mai eficientă și mai sigură în apele inamice.

Indiferent dacă Pământul este gol sau nu, naziștii ne-au lăsat multe necunoscute în acţiunile lor. Sperăm că într-o zi vom face o călătorie în centrul Pământului și vom afla!